Deelmassage(vervolg)

Door spanningen, stress, emotie of onrust kunnen je spieren gaan vastzitten en/of verkrampen. Een deelmassage van 30 minuten behandelt een stukje van je lichaam, mentaal of je gevoel. De accenten liggen op die gebieden die wat jou betreft extra aandacht nodig hebben. Een deelmassage is ook goed te combineren met een andere massage. Bespreek je eventuele klachten en je wensen dan kijken we samen wat voor jou op dat moment het beste past.

Hoofd, nek, schouders

Last van vastzittende schouders, nek en onrust in het hoofd? Deze verkorte massage kan hierbij helpen. De schouders en nek worden heerlijk losgemaakt en het hoofd wordt gemasseerd, zodat je alle spanningen kunt loslaten, spieren soepeler worden en innerlijke rust wordt ervaren. Wanneer er rust is in het hoofd werkt dat vaak door op andere vlakken in het leven.

Rug en schouder
Ervaar je spanningen of pijn in je rug? Kies dan voor een rugmassage waarbij ook je nek en schouders worden meegenomen. Een fijne deelmassage om regelmatig te ondergaan. Werkt ontspannend, maakt spieren los en is ideaal als tegenwicht voor dagelijkse stress.

Schouder-, arm- en handmassage
Voor mensen die veel achter een bureau zitten en met de computer werken is een schouder-, arm- en handmassage aan te bevelen. Hou je spieren soepel en verminderd spanningen.

Benen- en voetenmassage
We besteden in het algemeen maar weinig aandacht aan onze benen en voeten, terwijl ze ons hele lichaam dragen. Door een benen- en voetenmassage kom je weer in contact met je benen en voeten, je ervaart je lichaam meer als geheel en de doorbloeding worden gestimuleerd. Het helpt om minder in je hoofd te zitten.

Energetische massage
Een energetische massage is een heerlijke, zachte massage die je thuis brengt in je lichaam. Deze massage geeft rust waardoor de energie kan gaan stromen. Wil je meer aarden ervaren? Een behandeling van bijvoorbeeld benen, bekken en hoofd kan helpen voor het aarden van lichaam en geest.